IV Спортивні ігри ВНЗ з легкої атлетики

В місті Кам’янці-Подільському 13-15.05.2016р. проводилися IV Спортивні ігри серед вищих навчальних закладів з легкої атлетики. Участь брали п’ять команд:  Кам’янець-Подільський національний університет ім. Івана Огієнка, Хмельницький національний університет, НАДПСУ ім. Б. Хмельницького,   Хмельницький університет управління і права, Хмельницький кооперативний торгівельно-економічний інститут.

Честь  КПНУ ім. Івана Огієнка  захищали дванадцять спортсменів факультету фізичної культури, а саме: Райтаровський Костянтин, Томашевський Владислав, Стефанюк Олександр, Сабов Андрій, Пінтак Олександр, Якимчук Максим, Капітанець Віталій, Гусар Андрій, Левицька Валерія, Герасімова Каріна, Гулай Людмила, Мостова Олеся.

Спортсменами нашого унівеситету було завойовано 20 перших місць, 6 других місць та одне третє місце.  Також було виконано 12 перших розрядів, 6 других розрядів та 6 третіх розрядів. Таким чином,   КПНУ ім. Івана Огієнка став переможцем на IV Спортивних іграх серед вищих навчальних закладів з легкої атлетики з сумою 1056 очок.

У відповідності до набраних очок в IV Спортивних іграх серед вищих навчальних закладів з легкої атлетики команди посіли в такому порядку:

1 місце –  Кам’янець-Подільський національний університет ім. Івана Огієнка – 1056 очок.

2 місце –  Хмельницький національний університет – 830 очок

3 місце – Хмельницький університет управління і права – 673 очка

4 місце – Хмельницький кооперативний торгівельно-економічний інститут – 391 очка

5 місце – НАДПСУ ім. Б. Хмельницького – 196 очок.

Спортсмени КПНУ ім. Івана Огієнка показали високий рівень підговленості, що і призвело до перемоги на IV Спортивних іграх серед вищих навчальних закладів з легкої атлетики.

 

IMG_7520

IMG_7524

IMG_7527

IMG_7528 IMG_7530