На базі К-ПНУ проведено ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань

19-21 квітня на базі стадіону Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських чемпіонів 1972 року – уродженців Хмельниччини – Фаїни Мельник (метання диска) та Анатолія Бондарчука (метання молота) і ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань.

Цьогоріч на змагання прибула рекордна кількість учасників: 158 спортсменів (кадети, юнаки, юніори, молодь, дорослі) – представників 17 областей та міста Києва.

Упродовж двох днів учасники виборювали нагороди в чотирьох дисциплінах – метанні списа, молота, диска і штовхання ядра.

Під час урочистого відкриття цього цікавого спортивного дійства спортсменів та їх наставників привітали організатори та почесні гості турніру: заступник директора департаменту гуманітарної політики-завідуючий відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільської міської ради Володимир Костинюк, головний тренер збірної команди України Вячеслав Тиртишник, голова відділення НОК України в Хмельницькій області Віталій Огон, декан факультету фізвиховання Кам’янець-Подільського національного університету Іван Стасюк, які згадали досягнення уславлених олімпійців Поділля і побажали учасникам покращити власні рекорди.

За 2 змагальних дні спортсмени загалом встановили 118 особистих рекордів, а п’ятеро- виконали або підтвердили нормативи на юніорський U20 та молодіжнийU23 чемпіонати Європи-2023.

Усі переможці та призери змагань в особистому заліку отримали грамоти, медалі, кубки, подарунки від організаторів заходу та спонсорів.