Зимові забави 2022

04 лютого на базі готельного комплексу “Гала готель” кафедра легкої атлетики з методикою викладання провела п’яті “Зимові забави”. Цьогорічний захід присвячений відкриттю XXIV Зимових Олімпійських ігор, які проходять в м. Пекін (Китай).

У змаганнях взяли участь шість команд: чотири місцеві команди, команда з міста Хмельницького та Збаража. Ведучим свята та головним організатор “Зимових забав” був завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання Леонід Гурман.

 

Захід пройшов у цікавій і веселій боротьбі, де за олімпійським принципом: головне не перемога а участь, оскільки всі учасники стали чемпіонами.

Розпочав змагання учасник двох Зимових Олімпійських ігор, випускник К-ПНУ Олександр Бортюк. Після змагань відбулось урочисте відкриття і нагородження переможців. Усі учасники отримали подарунки, посмакували смачною кашею та гарячим чаєм, а також продовжили змагатись у боулінгу.

Особливу подяку за підтримку та цінні подарунки висловлюємо депутатові Хмельницької обласної ради Уляні Ткаченко, Кам’янець-Подільській міській раді та директору готельного комплексу «Гала готель» Анатолію Ковальському.

            
Зимові забави

 

Вадим Воронецький, заслужений тренер України з паверліфтингу,

кандидат наук з фізичного виховання та спорту кафедри легкої атлетики з методикою викладання

БІЛЬШЕ ФОТО