Чергові спортивні досягнення студентів і випускників К-ПНУ

У столиці Ізраїлю Тель-Авіві з 18 до 20 лютого пройшов перший з п’яти запланованих у новому році турнірів Grand Slam. Наш університет представляли студенти факультету фізичної культури. Зокрема, студентка 4 курсу факультету фізичної культури Дар᾿я  Білодід виборола “срібло”, а студент-магістрант факультету фізичної культури Артем Лесюк посів 5 місце в найлегшій ваговій категорії (до 60 кг), що стало найкращим результатом в кар’єрі 24-річного дзюдоїста на турнірах Grand Slam.

 

Олег Миронець – чемпіон балканських ігор у Стамбулі. Студент 3 курсу факультету фізичної культури виконав норматив майстра спорту міжнародного класу з бігу на 800 метрів та виборов перше місце на міжнародному чемпіонаті з результатом 1.48.12. Олег виконав норматив для участі в чемпіонаті Європи у приміщенні, який відбудеться в Торуні (Польща) 5-7 березня 2021 року.

Атаманюк Андрій, студент 2 курсу факультету фізичної культури, показав кращий результат з бігу на одну милю серед вікових груп U20 i U23, посівши перше місце на змаганнях Battle mile, які відбулись 20-21 лютого в Києві.

Спортивний клуб